Vattennivå.nu – Håll koll på sjön

Nu finns tjänsten Vattennivå.nu. Jönköpings Fiskeribiologi har under åren haft ett flertal kunder som har efterfrågat automatisk nivåmätning av vattenytor i sjöar, dammar och vattendrag. Inte sällan har kunder i form av fiskevårdsföreningar, dammföreningar, kommuner med flera efterfrågat att kunna visa data publikt för sina medlemmar, besökare, badgäster, fiskegäster, kommuninvånare eller intresserad allmänhet.

Pegelskala vid damm i sjöutlopp.

Vi är nu glada att inför år 2024 ha satt ihop ett system där vi kan installera batteridrivna nivåloggers som registrerar och sparar vattennivåer, men även som går att visa publikt genom vår nya portal Vattennivå.nu. Genom en enkel länk på sin egen hemsida kan kunden hänvisa sina besökare till sin egen mätares sida på Vattennivå.nu.

Apparatskåp med fäste och nivågivare.


RSS 2.0 | Both comments and pings are currently closed.