Vi söker en ny medarbetare till Jönköping!

Vill du jobba med att förbättra våra naturliga vattenmiljöer? Gillar du problemlösning, att jobba nära kund, att kombinera skrivbordsarbetet med att vara ute i fält? Tur för dig och oss! Vi har många som frågar efter våra tjänster och behöver därför fler kunniga personer på Jönköpings Fiskeribiologi!

Personen vi söker kan vara en biolog med intresse för anläggning eller en ingenjör med intresse för naturliga vatten. Oavsett bakgrund är det viktigaste att du har ett driv och vill jobba med flera olika delar av processen med att genomföra miljöförbättrande åtgärder för fisk i vattendrag. Ofta enligt konceptet ”från ax till limpa.” Du kommer att vara ute i fantastiska miljöer, men också behöva kunna skriva så att både rådmän och grävmaskinister förstår dina tankar. Vi jobbar med Småland som utgångspunkt, men är verksamma i södra halvan av Sverige.

Du ska ha en akademisk examen och kunna uttrycka dig väl i skrift (svenska), samt vara bekväm med att genomföra olika typer av beräkningar i Microsofts programsvit. B-körkort är ett måste. GIS- och CAD-erfarenhet, samt fältvana, till exempel elfiske, är meriterande.

Verkar detta intressant för dig? Då får du gärna skicka ett mail eller höra av dig till oss för fortsatta diskussioner.

Peter och Niklas


RSS 2.0 | Both comments and pings are currently closed.